SALOU – COSTA DORADA – SPANJE – www.SALOUAPPARTEMENT.be

Luxe ingericht vakantieappartement in Salou onder de Spaanse zon te huur rechtstreeks van particulier!

Geschikt voor 4 personen, gelegen dichtbij zee en stranden, alle voorzieningen uiteraard ook een zwembad met ligstoelen.

Salou ligt op 1.450km van Brussel in de provincie Tarragona (10km) en op slechts 12km van de luchthaven van Reus. Het appartement is volledig ingericht om er een geslaagde vakantie te beleven en ligt op wandelafstand van het centrum met winkels, openbaar vervoer, stranden, ...  Er is tevens een ondergrondse privé parking, een zeer groot zwembad met ligzetels plus een apart ondiep gedeelte voor kleine kinderen, op het dak is er nog een zonneterras met douche. Het appartement is geschikt t.e.m. 4 personen met groot tweepersoonsbed in een aparte slaapkamer en zetelbedden in de woonkamer, TV Vlaanderen, ingerichte keuken en badkamer.

Vliegen op Reus via www.ryanair.com of www.tuifly.be of www.neckermann.be Uiteraard kan u ook vliegen op Barcelona via www.ryanair.com vanuit Brussel of Charleroi of www.vueling.com (vanuit Zaventem) of www.brusselsairlines.com (vanuit Zaventem) of www.tuifly.be (vanuit Oostende, Antwerpen, ...) enz. Vanuit de luchthaven geraakt u gemakkelijk op uw bestemming met het openbare vervoer.

Het moderne Salou is het bruisende middelpunt van de Costa Dorada en meteen ook de meeste populaire bestemming van deze kuststreek. Het 13km lange zandstrand is afgeboord met een prachtige palmenboulevard en twee fonteinen. Langs de Jaime I boulevard vindt u talrijke boetiekjes en op het strand kunt u terecht om zalig niets te doen in de zon of ontspannend watervertier zoals waterski, jetski, duiken, parasailing, windsurfen, zeilen en beachvolley. Kinderen zijn hier de koning te rijk in de vele kinderclubs met shows en themaparken. De vele bars en discotheken staan garant voor urenlang swingplezier.

www.salouappartement.be

g_beelaert@msn.com

+32 474 75 46 32 of +32 9 369 48 08

WhatsApp +34 693 46 43 01

www.miami-platja.com